Möt storslagen natur i Armenien!

FÅGELRESA MEDELTEMPO

Armenien
16–24 maj 2021
Pris: 24 600 kr
Deltagare: 6–12

Dagsprogram

16 maj. Resan startar på Jerevans internationella flygplats. Natt i Jerevan.

17 maj. Dilijan Forest och Norashen Reserve. Natt i Sevan.

18 maj. Vardenyats-passet och Noravanka-klyftan. Natt i Yeghegnadzor.

19 maj. Sisian-platån och Tatev-klostret. Natt i Goris.

20 maj. Old Khndzoresk och Vayots Dzor-regionen. Natt i Yeghegnadzor.

21 maj. Yeghegnadzor-bergen och Vedi Gorge. Natt i Jerevan.

22 maj. Armash och Oorts-bergen. Natt i Jerevan.

23 maj. Mount Aragats. Transport to Rundu. Natt i Jerevan.

24 maj. Resan avslutas på Jerevans internationella flygplats.

Priser och boka din resa

Bokning
Lammgamen finns på många platser i Armenien. Foto: Daniel Kuehler

Armenien börjar segla upp som en bekväm fågelskådningsdestination med ett högintressant fågelliv med flera arter som har sina utbredningar i västra Asien. Vi reser i ett gästvänligt, litet land där den storslagna naturen inbegriper djupa raviner, höga berg och härligt placerade kloster och kyrkor från 1200-talet.  Det märks på våra middagar att landet ligger längs gamla karavanvägar med sin kulinariska blandning av öst och väst.

AviFaunas resor till västra Asien är mycket populära och det här blir första resan till Armenien efter många turer till Turkiet, Iran, Azerbajdzjan och Georgien.

Föregående
Nästa

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Utlandsresor efter september planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras.  Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.