Följ med på ett unikt äventyr i Sydasien

FÅGELRESA MEDELTEMPO

Bangladesh
1–14 november 2020
Pris: 46 900 kr
Deltagare: 8–12

Ulf Ottosson

Dagsprogram

1 nov. Resan startar på Dhakas internationella flygplats. Flyg till Jessore och buss till Khulna. Natt på båt.

2–6 nov. Båtkryssning i Sundarbans. Nätterna på båt.

7 nov. Flyg till Cox´s Bazar. Natt i Cox´s Bazar.

8–9 nov. Sonadia Island. Natt i Cox´s Bazar.

10 nov. Flyg till Dhaka och buss till Srimongol. Natt Srimongol.

11 nov. Lawachara National Park. Natt Srimongol.

12 nov. Baikka Beel. Natt Srimongol.

13 nov. Satchari National Park. Transport till Dhaka. Natt i Dhaka.

14 nov. Resan avslutas på Dhakas internationella flygplats.

Föregående
Nästa
Skedsnäppa. Foto: Sayam U Chowdhury

Bangladesh rika fågel- och djurliv är dåligt känt utanför landets gränser. Vår första resa till detta spännande land sker i de södra delarna av landet.  Vi besöker ett av världens största mangrovedelta, Sundarbans, känt för sin förekomst av tiger, och räknar skedsnäppor vid Cox´s Bazar, förmodligen världens viktigaste övervintringsplats för den karismatiska lilla vadaren. Följ med på ett unikt äventyr i Sydasien.

Reseledaren Ulf Ottosson har tidigare rest och skådat i Bangladesh. AviFaunas resor till Indiska halvön är mycket populära och det här blir premiärresan till Bangladesh efter mera än trettio resor på subkontinenten.

Priser och boka din resa

Bokning

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.