Njut av fågelrika alpängar

FÅGELRESA LUGNT TEMPO

Bosnien & Hercegovina
18–25 april 2021
Pris: 23 900 kr
Deltagare: 8–12

Dagsprogram

18 apr. Resan startar på Dubrovniks flygplats. Popovo Polje. Alla nätter i Mostar.

19 apr. Mount Prenj.

20 apr. Hutovo Blato Nature Park.

21 apr. Podvelezjeplatån.

22 apr. Blidinje Nature Park och Mount Vran.

23 apr. Mostarsko Blato.

24 apr. Neretva Delta Wetlands.

25 apr. Tidig morgon med transport till Dubrovniks internationella flygplats där resan avslutas.

Föregående
Nästa
Ängarna blommar i Dinaric Alps. Foto: Denis Bohm

Under en vecka lär vi känna Herzegovinas undersköna natur. Vi bor i den gamla historiska staden Mostar, varifrån vi gör våra dagsturer ut till den omgivande naturen. Fågelrika flodslätter, vidunderliga bergsområden, floddeltan och härligt blommande ängsmarker blir våra dagsmål. Många av fåglarna vi träffar på är typiska för just östra Medelhavet. Och så avnjuter vi förstås nationalrätten Ćevapi.

AviFaunas resor till Sydosteuropa är mycket populära och det här blir AviFaunas premiärresa till Bosnien & Herzegovina

Priser och boka din resa

Bokning

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Utlandsresor efter september planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras.  Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.