Blåkråkor och biätare på Cypern

FÅGELRESA LUGNT TEMPO

Cypern
19–26 september 2020
Pris: 19 900 kr
Deltagare: 8–12

Erik Hirschfeld

Dagsprogram

19 sep. Resan startar på Larnacas internationella flygplats. Transport till vårt boende i Paphos. Samtliga nätter i Paphos.

20 sep. Paphos närområden.

21 sep. Akrotirihalvön.

22 sep. Troodosbergen.

23 sep. Paphos och Afrodites bad.

24 sep. Akrotirihalvön.

25 sep. Paphos närområden.

26 sep. Transport till Larnaca där resan avslutas på den internationella flygplatsen.

Föregående
Nästa
Svart frankolin är en av flera spännande arter på Cypern. foto: Colin Richardson

För första gången på tio år åker vi till Cypern mitt under flyttfågelsträckens tid. Förutom att vi skall skåda på de lokala endemerna cypernsångare och cypernstenskvätta kommer vi ha goda tillfällen att leta igenom buskagen efter flyttande fåglar på väg mellan Europa/Asien och Afrika. Vi skådar förstås längs kusterna, men besöker också våtmarker, saltanläggningar och Trodosbergen. Följ med på en fin skådarresa till ett bekvämt land.

AviFaunas resor till Medelhavets öar är mycket populära och det här blir tredje resan till Cypern.

Priser och boka din resa

Bokning

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. 
Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka var som helst bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.