Förhandsanmäl dig till Israel 2022

Fågelskådning, medeltempo

Israel
1 vecka mars 2022
Pris: cirka 24 000 exkl flyg. Helpension, transporter och dricks ingår
Deltagare: 8-12

Reseledare återkommer

Det detaljerade programmet läggs upp under senvåren 2022. Du som föranmält dig får då ett mail och kan då ta ställning till om du vill betala anmälningsavgift och åka med. Mailen skickas i turordning till de  först anmälda tills resan är fylld. 

Förhandsanmäl dig utan att binda dig. Så snart priset är klart får du en vecka på dig att ta ställning om du vill med eller inte.

Föregående
Nästa

Under bästa fågelsträcktid besöker vi det här lilla, bekväma och fascinerande landet. Vi kommer att studera sträcket av rovfåglar i söder, leta flyttfåglar bland kibbutzer och i öken och besöka de dramatiska klipporna kring Döda Havet, samt havsfågelspana från stranden i Elat. Få platser i världen kan uppvisa ett sådant koncentrat av fåglar, samtidigt som avstånden är korta, maten utsökt och boendet bekvämt.

 

Mer information kommer i ett senare skede när vår operatör öppnar upp efter den lokala covid-stängningen. Anmäl dig icke-bindande i den ljusgula rutan så kontaktar vi dig automatiskt med uppdatering när vi har datum klara. 

 

Följ gärna AviFauna under tiden genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev här så får du ta dela av alla våra resenyheter.