Carl-Axel Bauer

Carl-Axel Bauer, Lomma
Tel +46 72 746 64 58
cab@avifaunanaturresor.se

Carl-Axel har bl a arbetat som projektledare i läkemedelsindustrin, men också hunnit leda resor för AviFauna i snart 30 år. Fågelskådare sen barnsben, men fortfarande minst lika passionerad skådare! Har varit verksam i Raritetskommittén, medverkat i radar-studier av flyttande ejdrar och tranor, samt varit sekreterare i styrelsen för Skånes Ornitologiska Förening. Carl-Axel är globalskådare, som bl a rest mycket i Europa, Asien, Afrika och "Americas". För AviFauna har Carl-Axel organiserat och lett ett tjugotal resor, bl a till Bulgarien, Grekland, Rumänien, Madagaskar, Venezuela, Kalifornien, Borneo, Sri Lanka, Japan och Taiwan.

Carl-Axel Bauer, Lomma
Tel +46 72 746 64 58
cab@avifaunanaturresor.se

Carl-Axel har bl a arbetat som projektledare i läkemedelsindustrin, men också hunnit leda resor för AviFauna i snart 30 år. Fågelskådare sen barnsben, men fortfarande minst lika passionerad skådare! Har varit verksam i Raritetskommittén, medverkat i radar-studier av flyttande ejdrar och tranor, samt varit sekreterare i styrelsen för Skånes Ornitologiska Förening. Carl-Axel är globalskådare, som bl a rest mycket i Europa, Asien, Afrika och ”Americas”. För AviFauna har Carl-Axel organiserat och lett ett tjugotal resor, bl a till Bulgarien, Grekland, Rumänien, Madagaskar, Venezuela, Kalifornien, Borneo, Sri Lanka, Japan och Taiwan.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. 
Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka var som helst bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.