Don Hullmann

Don Hullmann, Mörbylånga
Tel +46 703 04 54 54
dh@avifaunanaturresor.se

Född och uppvuxen i Ungern. Kom till Sverige när han var 9 år. Började sin skådarkarriär när han var 12 år och blev upplärd av sina äldre kamrater i Adolf Fredriks fältbiologer i Stockholm.

Han bor på sydöstra Öland sedan 12 år och älskar solen och vindarnas ö med dess fågelrikedom. Afrika är Donats favoritkontinent men han räknar östra Ungern och dess våtmarker och Pusztán som hans hemmalokal.

Donát vann 2017 den prestigefyllda tv-programmet ”Det Stora Fågeläventyret”

Don Hullmann, Mörbylånga
Tel +46 703 04 54 54


Född och uppvuxen i Ungern. Kom till Sverige när han var 9 år. Började sin skådarkarriär när han var 12 år och blev upplärd av sina äldre kamrater i Adolf Fredriks fältbiologer i Stockholm. Han bor på sydöstra Öland sedan 12 år och älskar solen och vindarnas ö med dess fågelrikedom. Afrika är Donats favoritkontinent men han räknar östra Ungern och dess våtmarker och Pusztán som hans hemmalokal.
Donát vann 2017 den prestigefyllda tv-programmet ”Det Stora Fågeläventyret”

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. 
Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka var som helst bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.