Magnus Hellström

Magnus Hellström, Färjestaden
Tel +703 42 81 18
mh@avifaunanaturresor.se

Född 1974. Bosatt på Öland men har sina rötter i Mälardalen. Agronom och biolog och arbetar som chef på Ottenby fågelstation, Öland. Har många och långa fågelstationsvistelser bakom sig vilket resulterat i stort intresse för såväl art-, köns- och åldersbestämning som taxonomi. F.d. ledamot och ordförande i SOF:s raritetskommitté 2002-2012. Initiativtagare och programledare i den populära fågelpodden "Pjodden". Har arbetat med många ringmärkningsprojekt och inventeringar (från flodsångare och strömstarar till balkanhökar) både i Sverige och utomlands. Främst intresserad av den holarktiska fågelfaunan och reser helst i tempererade områden.

Magnus Hellström, Färjestaden
Tel +703 42 81 18
mh@avifaunanaturresor.se

 

Född 1974. Bosatt i Kalmar men har sina rötter i Mälardalen. Agronom och biolog och arbetar som chef på Ottenby fågelstation, Öland. Har många och långa fågelstationsvistelser bakom sig vilket resulterat i stort intresse för såväl art-, köns- och åldersbestämning som taxonomi. Ledamot och ordförande i SOF:s raritetskommitté 2002-2012. Har arbetat med många ringmärkningsprojekt och inventeringar (jobbat med många små projekt, från flodsångare och strömstarar till balkanhökar) både i Sverige och utomlands. Främst intresserad av den holarktiska faunan och reser helst i tempererade områden.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. 
Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka var som helst bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.