Per-Magnus Åhrén

Per-Magnus Åhrén, Malmö
Tel +46 70 696 85 86
pma@avifaunanaturresor.se

Per-Magnus har arbetat som naturvårdschef på länsstyrelserna i Skåne och Halland, men även som enhetschef på Naturvårdverket med ansvar för bl a nationalparker och naturum i Sverige. Varit projektledare för ett våtmarksprojekt med länderna kring Nordsjön i slutet av 90-talet. Fågelskådare sedan barnsben under uppväxten i Halmstad och var med och startade Halmstads Fältbiologer i mitten av 1960-talet. Varit och är med i föreningslivet som tidigare ordförande i Halmstads Ornitologiska Förening och numera ordförande i Skånes Ornitologiska Förening. Uppväxt med de sydhalländska fågelmarkerna och de senaste 10 åren de skånska med sin bas på Limhamn i södra Malmö. Utöver sitt fågelintresse stort intresse för fjärilar, växter och det mesta som rör sig i naturen. Har deltagit i pilgrimsfalkhacking och berguvsringmärkning i Halland. Under sin tid i Halland mångårig reseledare till svenska fågellokaler men också till resmål som Polen och Senegal. Per-Magnus har skådat i nästan alla Europas länder, i Central-, Syd- och Östasien, Afrika, Nord- och Sydamerika, Antarktis och Arktis. Skådar sedan barnsben även på sommarstället i västra Småland. Som pensionär numera daglig skådning i Malmö och dess närhet. Kuriosa- upptäckte en rödstrupig sångare i sin trädgård i Halmstad den 17 maj 2006 och då med 400 besökande skådare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. 
Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka var som helst bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.