Resekalender

Malachite Kingfisher. Chobe nationalpark, Botswana. Foto: Göran Pettersson

Nu finns också resorna 2021 med i resekalendern. Vill du stå på reservplats till någon redan fullbokad resa går det bra att göra det på admin@avifauna.se.

 

Varefter resorna blir klara för bokning uppdateras länkarna till resorna.

Maj 2020

Juni 2020

Juli 2020

Augusti 2020

September 2020

Oktober 2020

November 2020

December 2020

Januari 2021

Uganda – safariresa

Nya Zeeland, Fågelresa medeltempo, 25 januari – 10 februari 2021  FULLBOKAD  Anmäl reservplats på admin@avifauna.se

Februari 2021

Guyana – Surinam
Baja California, Mexiko
Kerkini, Grekland

Mars 2021

April 2021

Maj 2021

Österlen
Ohio och skogssångare
Gotland
Lettland
Nordmakedonien & Grekland, Fågelresa lugnt tempo, 2330 maj 2021
Bornholm
Uzbekistan/Kazakhstan – GULD

Juni 2021

Härjedalen
Ammarnäs
Skottland
Bajkalsjön
Öland
Estland – växter

Juli 2021

Öland
Abisko – växter

Augusti 2021

Irland
Skånes fyra hörn

September 2021

Pantanal, Brasilien, Naturresa medeltempo, 30 september – 10 oktober 2021  FULLBOKAD  Anmäl reservplats på admin@avifauna.se

Papua, Indonesien

Oktober 2021

Klassiska Peru

November 2021

Ghana
Södra Oman

December 2021

Etiopien
Costa Rica – GULD
Indien – Tigerresa
Sri Lanka

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. 
Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka var som helst bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.