Exklusiva fåglar i Sibirien

Fågelresa Medeltempo

Sibirien
10–22 juni 2020
Pris: 38 900 kr
Deltagare: 8–13

Magnus Hellström

Dagsprogram

10 jun. Resan startar på Barnauls flygplats. Natt i Barnaul.

11 jun. Transport till Seminsk. Natt i Seminsk.

12 jun. Seminsk. Natt i Seminsk.

13 jun. Seminsk. Transport till Aktash. Natt i Aktash.

14 jun. Ulaganplatån. Natt i Aktash.

15 jun. Ulaganplatån. Transport till Chuya. Natt i Chuya.

16–17 jun. Chuya. Nätterna i Chuya.

18 jun. Chuya. Transport till Seminsk. Natt i Seminsk.

19 jun. Seminsk. Transport till Ozero Teletskoye. Natt i Artybash.

20 jun. Ozero Teletskoye. Natt i Artybash.

21 jun. Transport tillbaka till Barnaul. Natt i Barnaul.

22 jun. Resan avslutas på Barnauls flygplats.  

Priser och boka din resa

Bokning
Ulaganplatån. Foto: Magnus hellström

I den vackra skymningen visslar en guldtrast försynt från en grantopp samtidigt som både bergbeckasiner och sibiriska beckasiner tar till vingarna i förberedelse för sina märkliga luftspel. Sibirien bjuder på en sällsam kombination av vacker natur och exklusiva fågelarter. Detta är resan för dig som vill uppleva rubinnäktergal, mongolsnöfink och ängssparv i deras fantastiskt vackra hemmiljöer.

Magnus Hellström har tidigare lett flera resor till Sibirien, ett favoritområde för honom. AviFaunas resor till Ryssland och Sibirien är mycket populära och det här blir AviFaunas elfte resa till Sibirien.

Föregående
Nästa

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. 
Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka var som helst bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.