Spännande natur i Ungern

FÅGELRESA MEDELTEMPO

Östra Ungern
3–10 maj 2020
Pris: 21 900 kr
Deltagare: 8–12

Don Hullmann

Dagsprogram

3 maj. Resan startar på Budapests internationella flygplats. Transport två timmar till Bukk Hills. Natt i Bukk Hills.

4–5 maj. Bukk Hills. Natt i Bukk Hills.

6–7 maj. Hortobágy. Natt i Hortobágy.

8–9 maj. Kiskunság. Natt i Kiskunság.

10 maj. Efter morgonskådning, en timmes transport till Budapests internationella flygplats där resan avslutas.

Föregående
Nästa
Klippsparv. Foto: Gerard Gorman

Pusztan i östra Ungern är en säregen naturtyp och den här resan infaller med den tid då de bofasta långflyttarna som aftonfalkarna återvänt, samtidigt som det fortfarande passerar sträckande fåglar på väg norrut och klimatet är lagom varmt. Vi äter ur det ungerska köket och bor bekvämt på hotell/värdshus med fin atmosfär.

 

Reseledaren Don Hullmann härstammar från Ungern och har tillbringat mycket tid i fält där. AviFaunas resor till Ungern är mycket populära och det här blir tionde resan dit.

Priser och boka din resa

Bokning

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt in sina resor fram till 14 april. Resor efter 14 april planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. 
Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand. Vi kommunicerar i första hand direkt med berörda kunder om åtgärder och deras individuella önskemål. Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter april. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka var som helst bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.