Personuppgifter

AviFauna följer förstås GDPR fullt ut. Detta innebär att vi inte sparar uppgifter som kontouppgifter, anmälningsblanketter, eller passkopior och därför måste fråga dig om dessa inför varje resa. 

 

Om du vill att vi skall spara dessa uppgifter, som givetvis sker på ett säkert sätt, måste du posta oss ett underskrivet brev och uttryckligen specificera vilka uppgifter vi får lagra och hur länge (”tills vidare” är helt acceptabelt att skriva). Vi kan bara ta emot en sådan önskan på post. Det går alltså inte att messa på Facebook, eposta eller skriva i anmälningsblanketten. Du blir då också skyldig att säkerställa att dina uppgifter är aktuella och inte utgångna. 

 

Posta i så fall ditt medgivande till Avifauna Naturresor, Torsgatan 4, 302 94 Halmstad.  

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Utlandsresor efter september planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras.  Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.