Anmälningsblankett

Anmälningsblankett
Detta är on-line anmälningsblanketten som skall fyllas i vid anmälan.
 • Fyll i ditt hela namn exakt som det står på passet här
  AviFauna tar en administrativ kostnad om 400 kr för varje flygbiljettsbokning.
  Fylls bara i om du avser flyga. Fylls i även om du ordnar din egen flygbiljett
 • Om du reser ensam och inte valde enkelrum när du bokade: har du några önskemål om vem du delar rum med? Har du valt enkelrumstillägg i din bokning, hoppa över denna fråga.
 • Telefonnummer och epost samt postadress måste anges.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: jpg, pdf, png, .
  Ladda upp en kopia på uppslaget med ditt passfoto och passnummer här för resor utanför Sverige. Glöm inte att kontrollera att passets giltighetstid efter resan uppfyller kraven för det land du skall åka till.
  Nyhetsbrevet kommer cirka en gång i månaden och kan avbeställas. Ibland ges speciella erbjudanden enbart i denna kanal. Vill du ha fler erbjudanden går du med i vår kundklubb efter genomförd resa.
  I kundklubben finns fyra kategorier beroende på hur många resor man genomförts. Kryssar du i här kommer du automatiskt med i den efter genomförd resa.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Utlandsresor efter september planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras.  Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.