Kundklubben

Vem kan vara med?

Du som rest med oss något av åren 2013 eller senare. Du får räkna in alla resor du gjort sedan AviFaunas start. Om du inte reser med oss under fem på varandra följande kalenderår tas du automatiskt bort ur kundklubben den 31 december sista året. För att åtnjuta rabatter måste du vara medlem i kundklubben när du bokar resan.

Vilka uppgifter behöver AviFauna och varför?

Till AviFauna lämnar du ditt namn och din e-postadress samt medgivande till att vi, internt och enbart i syfte som underlag för att verifiera att du hamnar i rätt nivå i kundklubben, vet vilka resor du har åkt på. Du ger oss samtycke att även registrera kommande resor. Du kan när som helst be att vi raderar dina uppgifter och gå ur kundklubben.

Hur går jag ur kundklubben?

Du skickar ett mail med ditt namn till admin@avifauna.se från den e-postadress du är registrerad på.

Vilka nivåer finns i kundklubben?

Hav – för dig som genomfört minst 1 resa

Savann – för dig som genomfört minst 5 resor

Regnskog – för dig som genomfört minst 10 resor

Världens Tak – för dig som genomfört minst 20 resor

 

Antalet resor räknas från fullt genomförd resa. Inför din 21a resa tillhör du alltså Världens Tak.

Vad får jag?

Förmånerna kommer utvecklas så för gällande förmåner se denna länk kundklubbsförmåner.

 

Kommer jag få en massa reklammail nu?

Nej. Förutom vårt vanliga nyhetsbrev som kommer 8–10 gånger om året, får du ett speciellt nyhetsbrev, där vi bland annat ger möjlighet att förboka resor innan de släpps på hemsidan. Det kommer max sex gånger per år. Du kan också inbjudas att delta i någon kundundersökning och vara med och påverka AviFaunas utbud och verksamhet.

 

Ok, jag vill vara med!

Klicka på knappen nedanför, fyll i namn, epost och antal resor så registreras du automatiskt.

 

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Utlandsresor efter september planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras.  Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.