Teet Sirotkin

Teet Sirotkin, Stockholm
Tel +46 707 30 85 88
ts@avifaunanaturresor.se

Teet är född 1963 och har läst biologi i Uppsala med inriktning på ekologi, i synnerhet i tropiska miljöer. Examensjobbet utfördes i Zimbabwe och behandlade artdiversiteten i miomboskogar. I Sverige har han arbetat med halsbandsflugsnappare och gulärla. Teet har jobbat som reseledare sedan 1994. Hela 80 länder (varav 19 i Afrika) har avverkats i jakt på fåglar och däggdjur. Australien ligger varmt om hjärtat med 6 besök, varav ett varade ett halvår. Men även Afrika och Asien tillhör favoritdestinationerna. Han har suttit i redaktionen för Fåglar i Uppland och var med och startade upp Roadrunner, samt det första larmsystemet SUP. Teet har dessutom hållit en mängd föredrag och skrivit artiklar om inspelning av fågelläten. I Sverige primärskådar han helst på lite udda lokaler, gärna vid havet, men även på taket i sitt hus i Älvsjö. Med sig har han alltid sin parabolmikrofon och videokamera. Resekassan drygas ut med arbete som konsult inom IT-säkerhet och DJ på Stockholmsklubbar.

Teet Sirotkin, Stockholm
Tel +46 707 30 85 88
ts@avifaunanaturresor.se

 

Teet är född 1963 och har läst biologi i Uppsala med inriktning på ekologi, i synnerhet i tropiska miljöer. Examensjobbet utfördes i Zimbabwe och behandlade artdiversiteten i miomboskogar. I Sverige har han arbetat med halsbandsflugsnappare och gulärla. Teet har jobbat som reseledare sedan 1994. 50 länder (varav 15 i Afrika) har avverkats i jakt på fåglar och däggdjur. Australien ligger varmt om hjärtat med 6 besök, varav ett varade ett halvår. Men även Nordamerika och Afrika tillhör favoritdestinationerna. Han har suttit i redaktionen för Fåglar i Uppland och var med och startade upp Roadrunner, samt det första larmsystemet SUP. Har dessutom hållit en mängd föredrag och skrivit artiklar om fåglar. I Sverige skådar han helst på sitt sommarställe vid Kallrigafjärden i Norduppland, eller i Sundre på Gotland. Tidigare aktiv fotograf, men numera hänger det oftast en videokamera över axeln. Drygar ut resekassan som datasäkerhetskonsult åt Försvaret och DJ på Stockholmsklubbar.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.

AviFauna och coronaviruset

AviFauna och coronaviruset

AviFauna tar coronaviruset på största allvar och vår målsättning är förstås att våra kunder skall gå skadelösa vid de tillfällen vi tvingas ställa in resor. Med anledning av reseavrådan från UD har AviFauna Naturresor ställt vårens resor. Resor efter juni planeras fortgå, men vi bevakar situationen noga ifall den kommer förändras. Vi följer de riktlinjer som Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) ger sina medlemmar. Vi jobbar intensivt med de resor som ligger i närtid i första hand.  Det innebär att vår personal är ännu mer upptagen än normalt och vi har svårt att ge snabba svar på frågor som berör resor efter juni. Därför kan vi vara lite otillgängligare än vi normalt är och vi hoppas på förståelse för det. Har du en akut fråga får du gärna maila oss i stället för att ringa. 

Klicka bredvid rutan för att stänga och surfa vidare.